OVER ONS

REBEL TECHNICAL SOLUTIONS, LEVERANCIER VAN SMEEROLIE EN ADVISEUR VOOR MACHINEREINIGING
VOOR DE AGRARISCHE SECTOR, BOUW EN INDUSTRIE.

ONZE OLIE KRUIPT WAAR HET NIET GAAN KAN.

Rebel Technical Solutions is leverancier van smeerolie en procespartner voor metaalbewerking, spuitgietindustrie, agrarische sector, energiebedrijven, bouw- en algemene industrie.
We zijn een jonge onderneming, maar combineren meer dan dertig jaar stevige kennis en scherpe commerciële ervaring in uiteenlopende markten. Onze ervaring heeft ons geleerd dat het anders kan. En dat het anders móet.

EEN VERNIEUWENDE WIND DOOR EEN VEROUDERDE INDUSTRIE. OP ONZE EIGEN REBELSE MANIER

REBEL TECHNICAL SOLUTIONS

WIJ DAGEN UIT

De wereld van smeermiddelen blinkt niet uit in innovatiekracht. Smeeroliebedrijven doen al jarenlang hetzelfde en de status quo is, nou ja. De status quo. Terwijl andere bedrijfstakken bouwen aan sterke samenwerkingen, blijft de smeerolie-industrie een beetje hangen. Er verandert weinig.
Een vernieuwende wind door een verouderde industrie is dus meer dan welkom. En in dat gat springen wij. Op onze eigen rebelse manier.

WIJ WERKEN SAMEN

Wat dat betekent? Dat we een complete procespartner zijn. Wij gaan verder dan simpelweg een vat olie leveren. Wij komen bij je over de vloer. Om ons te bemoeien met je productieprocessen, om strategisch en onderbouwd advies te geven en om de reiniging en het onderhoud van je machines tot in perfectie te verzorgen en te monitoren.
Natuurlijk leveren we graag dat vat olie. Maar we komen nóg beter tot ons recht als we vol in je bedrijf mogen duiken.

HART VOOR KLANTEN

Waarom we dat doen? Omdat we hart hebben voor onze partners. Als procespartner zijn we altijd gericht op oplossingen en onderwerpen we je productieprocessen met plezier aan een frisse, kritische blik. Ondersteund door onze samenwerkingspartners leveren we bovendien zo’n tweeduizend producten voor alles wat moet draaien, rollen en bewegen.
Zo kun jij je bezighouden met waar jij het beste in bent. Wij verzorgen de rest!

Onze Missie

Bij Rebel Technical Solutions bemoeien we ons graag tegen dingen aan. Tegen het preventief onderhoud van machines, bijvoorbeeld. Of tegen de keuze van perfect passende smeerolie. Een volwaardige procespartner zijn, dát is onze missie.

Dat lukt ons aardig. Het helpt natuurlijk dat we de bedrijfsprocessen van onze klanten als geen ander begrijpen en doorgronden. En dat we niet bang zijn om er volledig in te duiken. We denken mee, zijn eerlijk en recht voor zijn raap en geven sterk en inhoudelijk advies. Met oprechte belangstelling tillen we bedrijven en industrieën naar een hoger plan.
Of het nu gaat om smeerolie, machinereiniging, olie-analyses, adviesrapporten, trendrapportages of de meer dan tweeduizend producten uit ons assortiment: we werken altijd op maat, we zijn altijd gefocust op de behoeften van onze klanten en we werken altijd met plezier.

Onze Visie

In bijna alle industrieën neemt de kennis van smeermiddelen af. Waar de kennis dan wel zit? Bij bedrijven die zich daarin hebben gespecialiseerd. Sterker nog, bij bedrijven die deze kennis voortdurend blijven uitbouwen. Zoals wij.
Als volwaardig procespartner verbinden we ons dan ook graag aan onze klanten. Dat doen we het liefst in langdurige samenwerkings- en verbetertrajecten, waarin we alles uit de kast halen om onze klanten te ontzorgen.
Een jeukwoord, we weten het. Maar zo is het wel. Wanneer bedrijven onze technische expertise in huis halen, is dat namelijk precies wat wij op het netvlies hebben staan. Een lange commitment, open communicatie en een vanzelfsprekende verbinding voor de toekomst.

Duurzaamheid

Als smeeroliebedrijf is het lastig om jezelf in een duurzaamheidshoekje te plaatsen. Toch wagen we een poging. Volgens ons kan het namelijk altijd duurzamer en we vinden dat we de verantwoordelijkheid moeten nemen om ons daarvoor in te zetten.

Zo denken we altijd mee over een efficiënte aan- en afvoer van producten. Omdat we een one-source-supplier zijn, kunnen we bovendien het aantal transportbewegingen verminderen. Alle procesbehoeften vind je bij ons tenslotte onder één dak.

Verder hebben we een scherpe focus op het juiste smeermiddel. Als je kiest voor een perfect passend smeermiddel, belast je je gereedschappen minder, verbruik je minder energie en gaat het smeermiddel langer mee. Resultaat? Een lagere energierekening en een significante verlenging van de standtijd van gereedschappen en van de onderhoudsintervallen van je machinepark.

Dit alles sluit natuurlijk fantastisch aan bij het duurzaamheidsideaal dat we allemaal nastreven. Jazeker, ook wij als smeeroliebedrijf. Het kan namelijk altijd duurzamer!